Betoni-Peittausliuos

Sementtiliiman poistoaine.

Betoni-peittausliuos on hapan, emulgoiva pesuliuos betonilattian peittaamiseen. Peittaus on nopea ja helppo tapa poistaa sementtiliima maalattavilta pinnoilta.

Kuvaus

BETONI-PEITTAUSLIUOKSEN reagoidessa emäksisen sementtiliiman kanssa sen sisältämä suolahappo neutraloituu. Reaktiossa muodostuu vettä ja suoloja, jotka voidaan huuhtoa pois vedellä. Tuote sisältää myös emulgaattoria, joka lisää tuotteen puhdistustehoa. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 03 (MaalausRYL 2001 maalaustarvikeryhmä 3).

BETONI-PEITTAUSLIUOS ja sitä seuraava vesihuuhtelu poistavat betonilattialta maalausta haittaavan sementtiliimakerroksen sekä lian, pintarasvan ja kalkkisuolat. Tuote ei poista betonin huokosiin imeytynyttä rasvaa ja öljyä, jotka on poistettava esim. hiomalla tai jyrsimällä. Tuote ei myöskään sovellu aikaisemmin maalattujen pintojen pesuun. Betoni-Peittausliuos soveltuu myös tiili-, kaakeli-, kivi- ja puupintojen puhdistukseen betoni- ja laastijätteistä muuraus- ja saumaustöiden jälkeen.

Laimenna liuosta vedellä suhteessa 1 : 1. Liuoksen annetaan vaikuttaa noin 5 minuuttia. Katso lisätietoja käsittelystä tuoteselosteesta.

pH 1
Laimennus Laimennetaan vedellä suhteessa 1 : 1. BETONI-PEITTAUSPESU on aina lisättävä veteen seoksen kuumenemisen ja roiskumisen estämiseksi.
Ohenne Vesi.
Varoitusmerkintä Katso käyttöturvallisuustiedote.

Tuoteseloste