Mikrosementti

Mikrosementillä kaunis ja elävä pinta

Mikrosementti on värillinen ja sementtipohjainen mikrotasoite, jolla saadaan aikaan kaunis, kestävä ja elävä pinta. Mikrosementtiä voidaan hyödyntää sekä kuivissa että kosteissa tiloissa tai vaikkapa huonekaluissa kuten työpöydissä.

Mikrosementin monet eri värivaihtoehdot

Mikrosementin avulla saadaan pitkäaikainen, saumaton ja betonia muistuttava pinta, joka kestää kulutusta. Hengittävä, 0,2-2,5 mm ohut mikrosementtipinta sopii esimerkiksi lattiaan, seiniin sekä keittiön työtasoihin. Laajasta 60 värin valikoimasta löydät sopivan sävyn jokaiseen sisustuskokonaisuuteen.

Koska mikrosementtipinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä, se voidaan tarvittaessa levittää vanhojen laattojen päälle, joka helpottaa huomattavasti kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Pintakäsittely tehdään kohteen mukaan eri mikrosementtituotteilla.

Joustava ja helppohoitoinen pinnoite

Nykyään sisustuksessa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja, mutta betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaa vievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Vaikka mikrosementin olemus on betonimainen, se tuntuu silti jalkojen alla miellyttävältä sekä huomattavasti pehmeämmältä ja lämpimämmältä kuin betoni. Mikrosementti on myös helppohoitoinen ja likaa hylkivä materiaali olematta kuitenkaan liukas.

Tervetuloa tutustumaan Turun Maalitukun mikrosementtiosastoon!

Näytetään ainoa tulos