BioComb Puhdas Katto

BioComb Puhdas Katto on kehitetty mikrobikasvuston (sammal, jäkälä, levä) tuhoamiseen ja poistoon. Antaa pitkäaikaisen ehkäisevän vaikutuksen kasvustoa vastaan.

Kuvaus

BioComb Puhdas Katto levitetään matalapaineruiskulla, sienellä tai siveltimellä. Liuos vain levitetään käsiteltävälle alueelle. BioComp Puhdas Katto tappaa kasvuston ja sade huuhtelee irtoavan kuolleen aineksen aikanaan pois. Katolla oleva kasvusto kuolee muutamassa tunnissa, mutta lopullinen puhdistuminen voi kestää jopa kaksi vuotta. Ennen liuoksen levittämistä tulee helposti irtoava aines poistaa katolta. Liuoksen ehkäisevä vaikutus kestää vuosia ja uusintakäsittelyn tarve on kohteesta riippuen 4 – 10 vuotta. Kuolleen kasvuston voi myös huuhdella pois seuraavana päivänä. Ympäristö on suojattava roiskeilta. Tekijän on käytettävä suojavaatteita, -käsineitä, -laseja ja –maskia. Älä levitä märälle, sateella tai sen uhatessa lähitunteina.

PUHDISTUS

BioComb puhdistetaan työkaluista ja vaatteista saippualla ja vedellä. Pinnat, jotka eivät ole huokoisia huuhdellaan vedellä.

RIITTOISUUS
BioComb Puhdas Katto sekoitetaan veteen suhteessa 1 : 3, vaikeissa tapauksissa voidaan käyttää vahvempaa sekoi tetta. 1 litra laimennettuna riittää n 5-7 m 2 käsittelyyn.

 

Ärsyttää silmiä ja ihoa. Jos ainetta on mennyt silmiin – huuhdeltava runsaalla vedellä ja/tai nielty, hakeuduttava heti lääkäriin ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti. Säilytetään jäätymättömänä ja lasten ulottumattomissa. Voi aiheuttaa haitallisen pitkäaikaisen ympäristövaikutuksen.