FIXMIX asfaltinpaikkausmassa

FIXMIX-asfaltinpaikkausmassa sopii käytettäväksi sekä asfaltti-betonireikien pikakorjaukseen, esimerkiksi katualueilla, jalkakäytävillä, silloilla ja pysäköintialueilla olevien kivetyksen ja asfaltin välisten saumojen, asfaltin näyteporausreikien, painumien yms. pysyvään korjaukseen. FIXMIX-asfaltinpaikkausmassa voi käyttää ympäri vuoden eri ilmasto-olosuhteissa. FIXMIX-asfaltinpaikkausmassa on suunniteltu ja valmistettu Pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

Kuvaus

FIXMIX- asfaltinpaikkausmassa koostuu graniittisepelistä ja erikoiskäsitellystä lisäaineita sisältävästä bitumista, jonka ansiosta asennettu materiaali pysyy lujasti reiässä ja pinnalle tulee hyvä vahvuus, kulutuksen- ja suolankestävyys. Alimmainen kerros säilyttää joustavuutensa ja varmistaa asfalttipäällysteen pitkäikäisyyden. Massa kestää kemikaaleja, mutta reagoi orgaanisten liuottimien kanssa. Massa ei tartu ajoneuvojen renkaisiin.

FIXMIX- asfaltinpaikkausmassa asennusta varten ei tarvita erikoistyökaluja eikä -laitteita.  Massa on pakkauksessa heti käyttövalmis, sitä ei tarvitse sekoittaa eikä käsitellä ennen käyttöä. Korjattava alue ei vaadi erikoiskäsittelyä; massa tarttuu yhtä hyvin sekä kuivaan että märkään pintaan. Korjattu alue on avattavissa liikenteelle heti, asfalttimassan jälkikovettuminen tapahtuu olosuhteista riippuen pidemmän ajanjakson kuluessa.

Asennus
  1. Puhdista tiepäällysteen reunat, poista roskat ja isommat kappaleet.
  2. Täytä ympäröivää pintaa hieman korkeammalle. Tasoita asfaltin tasoittimella, haravalla tai lapiolla.
  3. Aja auton renkaalla massan yli / tiivistä käsijuntalla tai lapiolla. Parhaan tuloksen varmistamiseksi ja suurten korjauskohteiden yhteydessä käytä tärytintä. Syvien reikien korjauksen yhteydessä massa on asennettava ja tiivistettävä 5 cm:n kerroksina. Voidaan avata liikenteelle heti.
Varoitus!

• vältä höyryjen hengittämistä

• käytettävä ainostaan hyvin ilmastoiduissa tiloissa

• jos kemikaalia joutuu iholle: pese runsaalla vedellä ja saippualla

• käytä suojakäsineitä / suojavaatteita.