Pensselipesu

Liuotteeton puhdistusaine maalaustyövälineiden pesuun.

Pitää siveltimen harjakset pehmeänä ja notkeana. Biologisesti hajoava, helppo ja turvallinen käyttää.

Kuvaus

KÄYTTÖOHJEET
Puhdista työvälineet heti käytön jälkeen. Poista ylimääräinen maali siveltimestä esim. puristamalla se purkin reunaa vasten. Upota sivellin laimentamattomaan pesuaineeseen. Anna aineen vaikuttaa (noin 10 min). Poista ylimääräinen Pensselipesun ja maalin seos siveltimestä ja huuhdo hyvin vedellä. Käytä apuna tarvittaessa saippuaa. Myös hieman kuivuneet siveltimet voit puhdistaa
Pensselipesulla liottamalla niitä pesuaineessa n. 24 h suljetussa astiassa. Toista käsittely tarvittaessa. Voit käyttää Pensselipesua uudelleen; anna pesujätteen seistä suljetussa astiassa kunnes sakka on laskeutunut pohjalle. Kaada kirkas Pensselipesu varovasti toiseen astiaan. Maalausvälineet säilyvät hyvänä suljetussa astiassa Pensselipesuliuoksessa.

OMINAISUUDET

Maalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Soveltuu öljy-, alkydi- maalien tai lakkojen sekä vesiohenteisten dispersiomaalien poistamiseen maalaustyövälineistä. Käsittely Pensselipesulla irrottaa helposti maalin esim. siveltimestä ja pitää harjakset pehmeinä. Puhdistaa myös hieman kuivuneetkin siveltimet. Ei vahingoita puuta, lasia, muovia, tai kumia.

KÄYTTÖKOHTEET

Maalaustyövälineet kuten erilaiset siveltimet, maalaustelat, rajaajat jne.

PAKKAUKSET
1 l, 5 l

 

Tuoteseloste