Terassi- ja kalustepesu

Hapettava puhdistusaine.

Terassi- ja kalustepesu vaalentaa ja kirkastaa tummuneiden puupintojen väriä. Patentoitu tuote puhdistaa myös sitkeän ja vaikean lian.

Kuvaus

Maalaustarvikeryhmä 01 (RT-luokitus MaalausRYL 2001). Maalaustarvikeryhmä 012 (RT-luokitus MaalausRYL 2012). Patentoitu tuote, FI120542, SE529353

KÄSITTELY
Levitä liuosta runsaasti siveltimellä tai telalla kohteeseen ja anna vaikuttaa 15-30 min. Jalopuupinnoilla ja kalusteissa anna vaikuttaa n. 10 min. Pidä käsiteltävä kohde pesuaineliuoksella kostutettuna lisäämällä tarvittaessa liuosta, jotta saat tasaisen lopputuloksen. Lämpimällä ja aurinkoisella ilmalla voit kostuttaa alustan ensin vedellä, jotta tuote ei kuivuisi niin nopeasti. Hyvin likaiset/tummuneet pinnat voi käsitellä useampaan kertaan. Vältä roiskeita vaatteisiin, kasvoihin ja kasveihin.
Harjaa tai pese pinta painepesurilla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Vältä suurta painetta painepesurilla pestäessä, sillä etenkin vanha kauhtunut puu tikkuuntuu helposti. Käytä naarmuttamatonta pesintä (esim. juuriharja, ”karhunkieli”, ruostumattomasta teräksestä valmistettu hieno punos tai vastaava). Käsittelyn jälkeen puupinnoille nousee puukuitua, joka voidaan kätevästi poistaa pinnan kuivuttua yllä mainituilla työkaluilla.
Maalatuille tai öljytyille pinnoille suositellaan uusintakäsittelyä pesun jälkeen.

OMINAISUUDET

Pintakäsitellyt ja käsittelemättömät puu- ja muovipinnat.

KÄYTTÖKOHTEET

Puisten terassien ja ulkokalusteiden puhdistukseen ja uudistamiseen ennen huoltokäsittelyä. Terassi- ja Kalustepesulla on tummentunutta/harmaantunutta puuta valkaiseva vaikutus.

RIITTOISUUS

0,5 l pesuainejauhetta (= 5 litraa valmista seosta) riittää n. 15 neliölle ja 1 l pesuainejauhetta (= 10 litraa valmista seosta) riittää n. 30 neliölle riippuen alustan imevyydestä ja puhdistustarpeesta.

PAKKAUKSET
0.5 l, 1 l

VARASTOINTI

Huom. Tuote on hapettavaa, katso varoitusteksti. Säilytä jauhetta auringolta suojattuna viileässä (alle 30°C) ja kuivassa paikassa alkuperäisastiassa.

 

 

Tuoteseloste