Rensa Steel

Peltipesu

RENSA STEEL on erittäin tehokas sitruunahappopohjainen pesuaine galvanoidun pellin ja sinkityn teräspinnan esikäsittelyyn ennen maalausta. Soveltuu myös aiemmin maalattujen peltikattojen pesuun ennen huoltomaalausta.

Kuvaus

MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 011.

RENSA STEEL on maalauksen esikäsittelyaine. Se on tarkoitettu ensisijaisesti uusille käsittelemättömille sinkityille ja galvanoiduille teräspinnoille ennen maalausta KIRJO tai KIRJO AQUA peltikattomaalilla. Se poistaa erittäin tehokkaasti sinkkisuolat, rasvan, lian ja muut epäpuhtaudet. RENSA STEEL soveltuu myös aiemmin maalattujen peltikattojen pesuun ennen huoltomaalausta. RENSA STEEL on biologisesti hajoava tuote. Se täyttää OECD:n määrittelemät vaatimukset sekä EU-pesuaineasetuksen vaatimukset biohajoavuudelle (OECD 301B, EY 648 / 2004).

Käsittelyohje

Katto puhdistetaan irtoliasta ja pölystä harjaamalla. Pesuaine levitetään pestävälle pinnalle esim. harjalla tai matalapaineruiskulla (ns. puutarharuiskulla). Pesuaineen annetaan vaikuttaa n. 10 minuuttia. Pesutehoa lisätään harjaamalla voimakkaasti. HUOM! Pesuaine ei saa kuivua pestävään pintaan – tarvittaessa pinta kastellaan uudelleen pesuaineliuoksella. Pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla puhtaalla vedellä.

Suojavälineet

RENSA STEEL on tehokas tuote, jonka käytössä tulee noudattaa kohtuullista varovaisuutta. Ihokosketusta ja ruiskutussumun hengittämistä tulee välttää. Silmät tulee suojata roiskeilta. Lisätietoa tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta. Pesuaine saattaa vahingoittaa pihakasvillisuutta ja tarpeettomia roiskeita tulee välttää. Herkimmät kasvit voidaan suojata tai kastella vedellä ennen pesuaineen käyttöä. Pesuaine saattaa himmentää tai vaalentaa pintoja – tarpeettomia roiskeita tulee välttää.

pH 2
Laimennus Maalattavan pinnan pesu ja esikäsittely: 1 : 3 (1 litra pesuainetta 3 litraan vettä). Pahoin likaantuneet pinnat: 1 : 1
Käytännön riittoisuus n. 40 m² / 1 l laimentamatonta pesuainetta. Riittoisuuteen vaikuttavat huomattavasti pinnan imevyys, likaisuus, ilman kosteus ym. tekijät.
Ohenne Vesi.
Pakkauskoot 1 L, 5 L
Varoitusmerkintä Katso käyttöturvallisuustiedote.
Hyväksynnät & sertifikaatit OECD 301B, EY 648 / 2004
Varastointi Ei saa jäätyä.

Tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote