Coloria Linnea Titan Talomaali

Linnea Titanin sideaineena käytetään täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin.

Kuvaus

Linnea Titanin sideaineena käytetään täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, pitäen homeen ja muun kasvillisuuden poissa tehokkaammin. Tartunta on moitteeton niin uudella, teollisesti pohjamaalatulla kuin erityyppisillä vanhoilla maaleilla maalatuilla pinnoilla. Linnea Titan myös peittää muita ulkomaaleja paremmin, jopa tummissakin sävyissä. Tämän kaiken lisäksi Linnea Titan on entistä turvallisempi käyttää, varsinkin paljon maalaaville ammattimaalareille – Linnea Titan on APEO- ja formaldehydi – vapaa tuote.

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaatti-sideaineinen ulkomaali.

Käyttö: Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin erityyppisillä ulkomaaleilla, puunsuojilla tai kuullotteilla maalattujen ulkopintojen maalaukseen. Myös vanhat alkydi- ja öljymaalipinnat. Esim. lautaverhoillut ulkoseinät, pielilaudat, räystäänaluset, puuaidat ulkona jne.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 , 9 ja 18 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 461
Pohjat: A- ja C- pohja, valmis punainen
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 540-545
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: Pohjamaalauksessa ja uudella pinnalla 5 – 6 m², ennen maalatuilla pinnoilla ja pintamaalauksessa 6 – 8 m² / litra
Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 %
Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus) puolihimmeä