Coloria Aino kuultosuoja

Aino Kuultosuojalla suojaat erilaiset puupinnat ulkotiloissa auringon ja sään aiheuttamilta rasituksilta. Aino on vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän, puuta säärasituksilta ja sävytettynä UV-säteilyltä suojaavan kuultopinnan.

Kuvaus

Aino Kuultosuojalla suojaat erilaiset puupinnat ulkotiloissa auringon ja sään aiheuttamilta rasituksilta. Luonnonöljypohjaisena tuotteena Aino imeytyy hyvin puuhun ja muodostaa hengittävän, kalvoa muodostamattoman pinnan. Aino on sävytettävissä eri kuultavien värikarttojen mukaan. Parhaan UV-suojan saavuttamiseksi, suosittelemme Aino Kuultosuojan käyttämistä sävytettynä. Vesiohenteisena tuotteena käyttäjäystävällinen ja mietotuoksuinen ja maalausvälineiden puhdistus on helppoa.

Tyyppi: Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän, puuta säärasituksilta ja sävytettynä UV-säteilyltä suojaavan kuultopinnan.

Käyttö: Sahattu ja höylätty uusi puupinta ulkona, tai aiemmin kalvoa muodostamattomilla kuultavilla puunsuojilla tai kuullotteilla käsitellyt pinnat. Hengittävyyden ja luonnonöljysideaineensa myötä hyvä vaihtoehto hirsitalojen, -mökkien ja -saunojen ulkopintoihin. Terassit, puupylväät, puutarhakalusteet, aidat, kesto- ja kovapuupinnat jne.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 481
Maalaustarvikeryhmä 2001: 80
Pohjat: väritön EC-pohja
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien kuultavien värikarttojen mukaan
Koodi: 500
Ohenne: tarvittaessa vesi
Kuiva-ainepitoisuus: 24 %
Riittoisuus: Sahapinnalla riittoisuus n. 5 – 8 m², höyläpinnalla n. 8 – 11 m² / litra
Kiiltoaste: Ei määriteltävissä