Deco Akva 40

Vesiohenteinen kalustemaali erilaisille puupinnoille sisällä ja ulkona. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka helpottaa varsinkin pystypintojen käsittelyä. Erittäin kestävä pinta, joka ei kellastu.

Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan.

Kuvaus

Sideaineena erikoisakrylaatti. Deco Akva 40 on kiiltoasteeltaan puolikiiltävä. Siliää kauniisti ja on erittäin hyvä maalata. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka helpottaa varsinkin pystypintojen käsittelyä. Erittäin kestävä pinta, joka ei kellastu. Voidaan sivellä, telata ja ruiskuttaa.

Tyyppi: Vesiohenteinen, erikoisakrylaattipohjainen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttö: Sisätiloissa sopii uusille että aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille, kuten ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, porraskaiteet, paneelit, sekä erilaisten pohjamaalattujen tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattujen metallipintojen maalaukseen, kuten lämpöpatterit, pönttöuunit, ilmastointikanavat ja putkistot. Soveltuu myös tartuntapohjamaalilla maalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen (ikkunapenkit, -pielet, porraskäytävät jne.)

Ulkona: Pohjamaalattujen ikkunapuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaukseen. Myös puiset paneelipinnat tms lasitetuilla pervekkeilla. Soveltuu teollisesti maalattujen, -lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen. Pohjamaalatut tai aiemmin erityyppisillä maaleilla maalatut metallipinnat. Ei suositella polttomaalattujen alumiinipintojen maalaukseen.

Purkkikoot: 0,225 , 0,9 , 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 321, 322, 449 ja 466
Pohjat: A- ja C-pohjat
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 840 (A) ja 843 (C)
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 5 – 10 m²/litra kertasivelynä. Kulutus riippuu puulajista, puun huokoisuudesta, kovuudesta ja työvälineistä ja –tavoista.
Kuiva-ainepitoisuus: ~ 45 %
Kiiltoaste: 3 (RT-luokitus) puolikiiltävä

 

Tuoteseloste