Coloria Peltikatto

Coloria Peltikatto kestää ja pysyy rankoissakin olosuhteissa, vuosista ja vuosikymmenistä toiseen. Se ei vaadi erillistä pohjamaalikäsittelyä uudellakaan peltipinnalla. Puolihimmeään pintaan ei lika tartu helposti ja se on helppo puhdistaa.

Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan.

Kuvaus

Coloria Peltikatto kestää ja pysyy rankoissakin olosuhteissa, vuosista ja vuosikymmenistä toiseen. Huippulaadukas sideaine takaa tartunnan ja värinkeston. Maalipinta joustaa hyvin pellin eläessä, ilman pelkoa maalipinnan halkeamisesta ja irtoamisesta. Tuote on kehitetty siten, että se ei vaadi erillistä pohjamaalikäsittelyä uudellakaan peltipinnalla; seikka joka viime vuosina on ollut erittäin tärkeässä osassa maalauksen onnistumisessa alati vaihtelevassa suomalaisessa kesäsäässä. Toki ominaisuus säästää myös aikaa, vaivaa ja rahaa. Puolihimmeään pintaan ei lika tartu helposti ja se on helppo puhdistaa.

Coloria Peltikatto käy myös tiilikattomaaliksi. Vanhat muovipinnoitetut peltipinnatkaan niin katoissa kuin seinissä eivät ole ongelma, Coloria Peltikatto on ratkaisu niihinkin.

Tyyppi: Akrylaattisideaineinen puolihimmeä peltikattomaali (ruosteenestopigmentoitu).

Käyttö: Uusille ja ennen maalatuille (akrylaatti- ja alkydimaalit) peltikatoille ja -seinille, erilaisille teollisesti pinnoitetuille (muovitetuille) peltipinnoille, vesikouruihin, syöksytorviin, suojapelteihin jne. Erikoiskoostumuksen ansiosta ei tarvitse uusilla sinkityillä-, alumiini- ja teräspinnoilla erillistä pohjamaalausta. Alumiinipinnat pitää kuitenkin hioa tartunnan takaamiseksi. Tarkemmat tiedot tiilikatoille kts. erillinen tuoteseloste.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 ja 9 L (18 L tarvittaessa)
Maalaustuoteryhmä 2012: 419, 441, 442, 443, 446 ja 448
Maalaustarvikeryhmä 2001: 39.9
Pohjat: A – ja C -pohja
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 730 (A-pohja), 733 (C-pohja)
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: n. 6 – 10 m² / litra. Imevillä alustoilla 2 – 5 m² / litra.
Kuiva-ainepitoisuus: n. 44 %
Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus)  puolihimmeä

Tuoteseloste