Coloria Deco Akva 20

Kaunis puolihimmeä, vesiohenteinen kalustemaali erilaisille puupinnoille sisällä ja ulkona.

Helppo maalata, kuivuu nopeasti.

Kuvaus

Sideaineena erikoisakrylaatti. Deco Akva 20 on kiiltoasteeltaan puolihimmeä. Siliää kauniisti ja on erittäin hyvä maalata. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka helpottaa varsinkin pystypintojen käsittelyä. Erittäin kestävä pinta joka ei kellastu. Voidaan sivellä, telata ja ruiskuttaa.

Tyyppi: Vesiohenteinen, erikoisakrylaattipohjainen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttö: Sisätiloissa sopii uusille että aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille, kuten ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, porraskaiteet, paneelit, sekä erilaisten pohjamaalattujen tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattujen metallipintojen maalaukseen, kuten lämpöpatterit, pönttöuunit, ilmastointikanavat ja putkistot. Soveltuu myös tartuntapohjamaalilla maalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen (ikkunapenkit, -pielet, porraskäytävät jne.)

Ulkona: Pohjamaalattujen ikkunapuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaukseen. Myös puiset paneelipinnat tms lasitetuilla pervekkeilla. Soveltuu teollisesti maalattujen, -lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen. Pohjamaalatut tai aiemmin erityyppisillä maaleilla maalatut metallipinnat. Ei suositella polttomaalattujen alumiinipintojen maalaukseen

Purkkikoot: 0,225 , 0,9 , 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 321, 322, 449 ja 466
Pohjat: A- ja C-pohjat
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 820 (A) ja 823 (C)
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 5 – 10 m²/litra kertasivelynä. Kulutus riippuu puulajista, puun huokoisuudesta, kovuudesta ja työvälineistä ja –tavoista.
Kuiva-ainepitoisuus: ~ 45 %
Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus) puolihimmeä