Multistop

Eristyspohjamaali värjääntymien estoon sisäpuupinnoilla.

Erityinen teknologia sitoo puun uuteaineet pohjamaalikerrokseen, jolloin pintamaali jää puhtaaksi. Soveltuu niin uusille kuin aiemmin maalatuille tai lakatuille puupinnoille kuivissa sisätiloissa.

Kuvaus

OMINAISUUDET

Soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä käsittelemättömille että aikaisemmin maalatuille tai lakatuille uusille tai vanhoille puupinnoille kuivissa sisätiloissa. Estää värjääviä puun uuteaineita ja kellastumista aiheuttavia muita aineita, kuten tervaa yms. tunkeutumasta pintamaaliin. Torjuu oksakohtien aiheuttamat värjäytymät. Sopii myös kylpyhuoneiden paneelikatoille, kun pintamaalina käytetään Luja-pintamaalia.

KÄYTTÖKOHTEET

Katto- ja seinäpaneelit ja puulattiat sekä listat, ovet, ikkunat ja huonekalut.

RIITTOISUUS

n. 7 m²/l (minimilevitysmäärä 260 g/m², märkäkalvonpaksuus 200 µm, kuivakalvonpaksuus 75 µm).

PURKKIKOOT

1 l, 3 l, 10 l

OHENNE

vesi, käytetään ohentamattomana

TYÖTAPA

pensseli, tela, ruiskutus

ESIKÄSITTELY

Maalaamaton pinta:
Puhdista uudet puupinnat liasta ja pölystä parhaan mahdollisen tarttuvuuden varmistamiseksi.
Aikaisemmin käsitelty pinta:
Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat tarpeen mukaan Maalipesu –pesuaineella. Pese aikaisemmin lakatut tai maalatut lattiat 1 : 5 vedellä laimennetulla Maalipesu-pesuaineella poistaaksesi mahdolliset vahapitoiset puhdistusaineet. Huuhtele pesuainejäämät huolellisesti pois. Anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka ja hio koko pinta. Hio etenkin lattiapinnat huolellisesti himmeiksi. Poista hiontapöly.
Kittaa tarvittaessa kalustekitillä. Lattioiden pienet kolhut voidaan tasoittaa puukitillä. Hio kitatut kohdat ja poista
hiontapöly. Paikkapohjamaalaa puupuhtaat pinnat.

KÄSITTELY

Sekoita Multistop huolellisesti ennen käyttöä. Tuotetta käytetään ohentamattomana. Levitä runsaasti 1-2 kertaan, mieluiten pitkänukkaisella telalla ja tasoita keinokuitusiveltimellä välittömästi. Parhaan eristystuloksen saat kahden kerran käsittelyllä. Anna tuotteen kuivua seuraavaan päivään ennen toista käsittelykerrosta. Näin se muodostaa tehokkaamman suojan läpilyöntejä vastaan. Kattopinnoilla voit jättää eristyspohjamaalin myös ilman pintamaalia, kunhan käsittelet pinnat kaksikertaa.

 

Tuoteseloste