Joker

Liuotteeton, puhdistusta kestävä, ympäristöystävällinen himmeä maali. Käyttökohteina muun muassa Sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä eteiset ja keittiöt ja vastaavat kuivat tilat.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KUVAUS

Liuotteeton, puhdistusta kestävä, ympäristöystävällinen himmeä maali, joka luo silkinhimmeän pinnan.

OMINAISUUDET

Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEET

Sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä eteiset ja keittiöt ja vastaavat kuivat tilat.

RIITTOISUUS

Teoreettinen riittoisuus: 8–12 m²/l. Suositeltava kuivakalvonpaksuus: 32–47 µm. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

PURKKIKOOT

A perusmaali: 0.225 l, 0.9 l, 2.7 l, 7.2 l, 9 l, 18 l
C perusmaali: 0.225 l, 0.9 l, 2.7 l, 7.2 l, 9 l

TYÖTAPA

pensseli, tela, ruiskutus

 

ESIKÄSITTELY

Maalaamaton pinta:
Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa.
Ennen maalattu pinta:
Puhdista pinnat seinäpesulla. Hio maalatut pinnat himmeiksi. Poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Suorita pohjamaalaus ennen pintamaalausta.

MAALAUS

Sekoita Joker hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, siveltimellä tai ruiskulla 1–2 kertaa.

 

Tuoteseloste