EcoGarden

Voimakkaasti värjäävä ja nopeasti kuivuva Osmo Color EcoGarden on turvallinen ja helppokäyttöinen pintakäsittelyaine puutarhan ja pihan puurakenteisiin. Hyvin vettä ja auringon uv-säteilyä kestävä pinta on huoleton käyttää myös kasvimaalla.

Sävyinä Hiiili, Luoto ja Kastanja.

Kuvaus

EcoGarden sopii hyvin käytettäväksi viljelylaatikoiden,  lavakaulusten ja taimilaatikoiden suojaamiseen, kuten myös muille pihan kevyen kulutuksen puupinnoille. EcoGarden jättää puupinnalle silkinkiiltoisen, puun omaa rakennetta korostavan väripinnan, joka kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja auringon UV-säteitä. Valmiina käsitelty pinta on hengittävä ja vettä hylkivä.

Käyttökohteet:

Puupinnat ulkona. EcoGarden sopii erinomaisesti puutarhan hyötykasvien viljelyalustoihin, kasvatuslaatikoihin ja kasvihuoneisiin. Sitä voi käyttää myös pergoloiden, aitojen ja leikkikentän rakenteiden käsittelyyn sekä eläinten suojiin.

Soveltuvuus:

EcoGarden sopii käytettäväksi sekä hiotuille että hienosahatuille ja sahatuille puupuhtaille havupuupinnoille. Sitä voi käyttää myös kuivan painekyllästetyn puun käsittelyyn sekä lämpöpuupinnoille.

Käsittelykerrat:

2 käsittelykertaa uudelle puupinnalle

Kiiltoaste:

Silkinkiiltoinen

Riittävyys:

1 litra riittää noin 16 m2:n käsittelyyn uutta sileää höyläpintaa. Vanhalla, sahatulla, hienosahatulla tai muuten karkealla pinnalla kulutus on suurempaa.

Pakkauskoot:

0,75 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuitusivellin tai tela. Puupinnat voi myös ruiskuttaa tai puukappaleet voi käsitellä upottamalla. Työvälineet voi puhdistaa vedellä ja saippualla.

Värisävyt:

7470 Hiili
7475 Luoto
7600 Kastanja

 

Työohjeet