Coloria 5

Täyshimmeä, puhdistuksen kestävä vesiohenteinen sisäseinämaali ammattilaisille ja kuluttajille. Käyttökohteina sisäseinät ja -katot.

Sävytettävissä.

Kuvaus

Tyyppi: Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille. M1-luokiteltu.

Käyttö: Pintamaalina kodin ja julkisten tilojen kuivissa seinä- ja kattopinnoissa. Tyylikäs täyshimmeä pinta, kestää puhdistusta. Useimmat uudet ja ennen eri tyyppisillä maaleilla maalatut pinnat; tasoite-, betoni-, puukuitulevy- ja kipsilevypinnat. Voidaan käyttää myös pohjamaalina tapettien alla laadukkaan akrylaattisideaineensa takia.

Esikäsittely: Uudet, maalaamattomat pinnat: Poista pöly ja irtoava aines harjaamalla. Käytä kohteeseen sopivaa tasoitetta tarvittaessa. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti. Pohjamaalaa tarvittaessa pohjamaalilla.
Vanhat lateksi- ja alkydimaalipinnat: Pese pinnat yleispesuaineella. Huuhtele pinta huolellisesti vedellä pesun jälkeen. Hio kovat maalipinnat himmeiksi hiomapaperilla ja poista hiontapöly. Poista irtoava maalipinta. Silota kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti. Pohjamaalaa tarvittaessa.

Maalaus: Maali sekoitetaan hyvin ennen käyttöä. Maalaa 1 – 2 kertaa Coloria 5 Seinämaalilla. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä yhteen astiaan sävyerojen estämiseksi.

Purkkikoot: 2,7 , 9 ja 18 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 312 ja 313
Pohjat: A- ja C -pohjat
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi:
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 6 – 10 m² / litra riippuen alustasta
Kuiva-ainepitoisuus: noin 40 %
Kiiltoaste: 6 (RT-luokitus) täyshimmeä

 

Tuoteseloste