Ässä 1

Vesiohenteinen, täyshimmeä, heijastamaton, ammattilaisille kehitetty erikoisdispersiomaali.

Ässä 1 on kehitetty erityisesti ruiskulevitystä silmällä pitäen. Soveltuu hyvin sinkittyjen ilmanvaihtokanavien maalaamiseen.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, täyshimmeä, heijastamaton, ammattilaisille kehitetty erikoisdispersiomaali. Erityisesti pinnoille joilta vaaditaan kulutuskestävyyttä. Joutsenmerkitty

OMINAISUUDET

Suositellaan seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa. Uusille ja aiemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille. Täyttää emissio ja VOC -pitoisuus vaatimukset LEED v4 (Yhdysvaltojen ulkopuolella toteutettavissa hankkeissa) ja BREEAM ympäristösertifiointihankkeissa.

KÄYTTÖKOHTEET

Sisäseinät ja -katot tiloissa, joissa katto- ja pohjamaalilta vaaditaan hyvää pitokykyä ja pintoihin voi kohdistua suuria mekaanisia rasituksia. Esim. keittiöt, luokka- ja potilashuoneet, porrashuoneet sekä yleisötilat. Soveltuu myös sinkittyjen ilmastointikanavien maalaukseen.

RIITTOISUUS

Teoreettinen riittoisuus: 8–11 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

PAKKAUSKOOT

18 l

TYÖTAPA

pensseli, ruiskutus

 

Tuoteseloste