Spinnaker Yacht Varnish

Spinnaker Yacht Varnish on perinteinen kiiltävä alkydiölylakka puuveneille.1-komponenttinen paksukalvoinen öljypohjainen, korkeakiiltoinen lakka, jonka säänkesto on erinomainen.
Kehitetty erityisesti kestämään ankaria meriolosuhteita kaikissa vesirajan yläpolisissa osissa . 1l.

 

 

Kuvaus

Aikaisemmin lakatut, hyväkuntoiset pinnat: Vesihiotaan P320-360 paperilla. Pinta huuhdellaan huolellisesti makealla vedellä. Pinnan kuivuttua levitetään 2x Spinnaker Yacht Varnishia. Kerrosten välisää suoritetaan kevyt välihionta. Jos vanhassa lakkapinnassa esiintyy harmaita alueita, nämä vauriokohdat on hiottava aina puupuhtaaksi. Lakkakerros on näissä kohdissa rakennettava uudelleen paikkalakkaamalla, ennen kun koko pinta lakataan. Jos vanha lakkapinta halkeilee tai lohkeilee, vanha lakkakerros poistetaan ja pinta käsitellään kuten uusi puupinta.

Uusi puupinta: Paras lopputulos saadaan levittämällä vähintään 8 lakkakerrosta. Ensimmäinen kerros ohennetaan 50% thinner 811:lla, toinen 30%, kolmas 10%. Seuraavia lakkakerroksia ei ohenneta. Jokaisen lakkakerroksen annetaan kuivua kunnolla, jonka jälkeen suoritetaan kevyt kuivahionta ennen seuraavan lakkakerroksen levitystä. Poista hiomapöly huolellisesti.

Riittoisuus: 12-15m2/l

Kuivumisaika: Kosketuskuiva 3h (+20°C), ylilakkaus vähintään 24h.

Työvälineiden puhdistus: Thinner 811