Coloria Linnea Premium Talomaali

Kiiltävä ulkomaali, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia.

Sävytettävissä A- ja C-pohjiin.

Kuvaus

Linnea Premiumissa käytetään sideaineena täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, pitäen homeen ja muun kasvillisuuden poissa tehokkaammin. Tartunta on moitteeton niin uudella, teollisesti pohjamaalatulla kuin erityyppisillä vanhoilla maaleilla maalatuilla pinnoilla. Linnea Premium myös peittää muita ulkomaaleja paremmin, jopa tummissakin sävyissä.

Tyyppi: Vesiohenteinen, kiiltävä erikoisakrylaatti-sideaineinen ulkomaali.

Käyttö: Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin erityyppisillä ulkomaaleilla, puunsuojilla tai kuullotteilla maalattujen ulkopintojen maalaukseen. Myös vanhat alkydi- ja öljymaalipinnat. Esim. lautaverhoillut ulkoseinät, pielilaudat, räystäänaluset, puuaidat ulkona jne.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 , 9 ja 18 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 461
Pohjat: A- ja C- pohja
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 490 (A-pohja), 493 (C-pohja)
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: Pohjamaalauksessa ja uudella pinnalla 5 – 6 m², ennen maalatuilla pinnoilla ja pintamaalauksessa 6 – 8 m² / litra
Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 %
Kiiltoaste: 2 (RT-luokitus) kiiltävä

 

Tuoteseloste