Siloksan Facade

Silikoniemulsiomaali ulkokäyttöön uusille ja aikaisemmin maalatuille kiviainespinnoille julkisivuissa, kuten betoni, rappaus, poltettu tiili, kalkkihiekkatiili ja mineraalilevy.

Sävytettävissä.

Kuvaus

SILOKSAN FACADE on vesiohenteinen, silikoniemulsioon perustuva, erittäin hengittävä ja vettä hylkivä kiviainespintamaali. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 415. Kiiltoryhmä 6, täyshimmeä.

SILOKSAN FACADE silikoniemulsiomaali on helppo telata ja ruiskuttaa. Sideainerakenteensa ansiosta se ei haurastu UV-säteilyn eikä lämmön vaikutuksesta. SILOKSAN FACADE säilyttää erittäin hyvin puhtautensa kaupunki-ilmastossakin vedenhylkivyytensä ansiosta, eikä se syövy ilman happamien kaasujen, kuten rikkidioksidin vaikutuksesta. SILOKSAN FACADE on päällemaalattavissa jo samana päivänä. Erillistä pohjustusta ei tarvita useimmilla ennestään maalaamattomilla tai maalatuilla pinnoilla, kun ensimmäinen maalauskerta tehdään maalilla, johon on sekoitettu SILOKSAN GELIÄ. Lue lisää SILOKSAN-systeemistä SILOKSAN-tuote-esitteestä.

Katso lisätietoa esikäsittelystä tuoteselosteesta.

KÄSITTELYOHJE

Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Puhtaat ja kiinteät kiviainespinnat pohjustetaan SILOKSAN FACADE silikoniemulsiomaalilla, johon on sekoitettu joukkoon SILOKSAN GELIÄ suhteessa 9 : 1. Pohjamaalauksessa maalia voidaan ohentaa vedellä 5 %. Kyseistä pohjustusta voidaan käyttää myös ennestään maalatuilla pinnoilla. Pintamaalaus ohentamattomalla SILOKSAN FACADE silikoniemulsiomaalilla. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa valmistuserää olevaa maalia mahdollisten värierojen välttämiseksi. Mikäli joudut kuitenkin turvautumaan eri valmistuserään, maalaa erien rajakohdat uuden ja vanhan erän seoksella (esim. 1 : 1). Pyri järjestämään työt niin, että rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan kohtaan. Maali levitetään siveltimellä, telalla tai ilmattomalla ruiskulla. Sopiva ilmattoman ruiskun suutin on 0,017 – 0,021″.

KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

 

Kuiva-ainepitoisuus n. 36 tilavuus-%
Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC) EU VOC raja-arvo (kat A/c): 40 g/l. Tuotteen VOC: max. 40 g/l.
Kiilto Täyshimmeä
Sävytysjärjestelmä Teknomix
Tiheys n. 1,5 g/ml
Käytännön riittoisuus 4 – 6 m2/l
Pölykuiva 30 minuutin kuluttua
Ohenne Vesi.
Välineiden pesu Vesi
Säänkestävyys Erittäin hyvä.
Pakkauskoot Perusmaalit 1 ja 3: 2,7 L, 9 L, 18 L
Varoitusmerkintä Katso käyttöturvallisuustiedote.
Hyväksynnät & sertifikaatit CE-merkintä
Varastointi Ei saa jäätyä.

 

Tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote