Puuöljy Strong

Puuöljy Strong antaa luonnollista lujuutta terasseille, laitureille, puutarhakalusteille, aidoille, puuritilöille, jne

Sävy: Kirkas (sävytettävä), Pähkinä ja Harmaa. Sävytetään useimpien markkinoilla olevien värikarttojen mukaan.

Riittoisuus: 4-8 m²/l pohjan karkeudesta riippuen.

Suositeltava kerrosmäärä: 1-2 kerrosta.

Levitystapa: Sivellin tai terassiöljylasta.

 

Kuvaus

Käyttökohteet: Uusille, käsittelemättömille pinnoille tai puuöljyllä aiemmin käsitellyille pinnoille ulkona. Terassit, laiturit, puutarhakalusteet, aidat, puuritilät yms. Sopii myös kestopuulle. Ei sisäkäyttöön. Suosittelemme käyttämään värillistä puuöljyä, sillä sävytetty tuote suojaa puuta paremmin säärasituksilta kuin väritön.

Esikäsittely/Käyttöohjeet: Öljy sekoitetaan hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana.

Uudet pinnat: Käsiteltävä pinta puhdistetaan kaikesta liasta, irtoavasta aineksesta ja pölystä. Mahdolliset homeiset ja sam- maloituneet pinnat on pestävä homeenpoistoaineella tuotteen ohjeiden mukaan. Pinnat huuhdotaan vedellä ja annetaan kuivua. Pinnat käsitellään yhden kerran puuöljyllä

Aiemmin puuöljyllä käsitellyt pinnat: Pinnat puhdistetaan liasta ja irtoavasta aineksesta. Pinnat pestään maalipesulla ja homehtuneet kohdat puhdistetaan homeenpoistoaineella tuotteen ohjeiden mukaan. Huuhdellaan hyvin vedellä ja annetaan kuivua. Kiiltävät pinnat hiotaan kevyesti. Käsitellään yhden kerran puuöljyllä. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat huoltokäsitellään vuosittain.

Kuivumisaika: (+23°C, 50 % RH): pölykuiva 5 h, kuiva 1 vuorokauden kuluttua. Seuraava käsittely pinnan kuivuttua yleensä seuraavana päivänä. Kuivuminen hidastuu kylmässä ja kosteassa. Vältä kuitenkin käsitellyn pinnan mekaanista rasitusta ensimmäisten päivien aikana. Pinta saavuttaa lopullisen kestävyytensä noin viikon kuluessa.

Työolosuhteet: Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva ja puun kosteuden alle 20 %. Ilman ja maalattavan pinnan lämpötila on oltava yli +5° C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalataan siveltimellä.

Riittoisuus: 4–8 m2/l, riippuu puun imevyydestä.
Puhdistus: Työvälineet puhdistetaan lämpimällä saippualiuoksella ja huuhdellaan runsaalla vedellä.

Varastointi: Ei saa jäätyä, varastointi mielellään +10 – +25° C. Huonosti suljettu tai vajaa astia ei kestä pitkäaikaista varastointia. Sävyt: väritön, pähkinä ja harmaa.