Nova 12

Vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen,

Soveltuu pintamaaliksi asuinhuoneisiin, keittiöihin ja kevyen kulutuksen julkisiin tiloihin. Nova 12 on mietohajuinen, täysin liuotteeton ja Joutsenmerkitty.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Joutsenmerkitty (lupanumero 496 014), puolihimmeä seinämaali.

OMINAISUUDET

Betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEET

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneet, keittiöt, toimisto- ja kevyen kulutuksen julkiset tilat.

RIITTOISUUS

Teoreettinen riittoisuus: 8–11 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

PURKKIKOOT

A perusmaali: 9 l, 18 l
Valmissävy: 18 l

TYÖTAPA

pensseli, ruiskutus

VARASTOINTI

Suojattava pakkaselta. Säilytä kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sävytetty maali tai avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia. Sulje purkki huolellisesti seuraavaa käyttöä varten.

ESIKÄSITTELY

Maalaamattomat pinnat:
Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio
kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa.

Ennen maalatut pinnat:
Pese pinnat maalipesulla. Hio maalipinnat himmeäksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseensoveltuvalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa maalaamattomat pinnat.

MAALAUS

Sekoita Nova 12 hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, ruiskulla taisiveltimellä 1–2 kertaa.

 

 

Tuoteseloste