Kiva 30

Vesiohenteinen, kellastumaton, sävytettävä akrylaattilakka sisäkäyttöön.

Kiva-kalustelakan käyttökohteita ovat huonekalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Soveltuu myös maalattujen ja petsattujen pintojen suojalakkaukseen.

Puolihimmeä.

Kuvaus

OMINAISUUDET

Puupinnoille kuivissa sisätiloissa käyttöohjeen mukaan. Ei sovellu lattioiden lakkaamiseen.

KÄYTTÖKOHTEET

Huonekalut kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt ym., leikkikalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Soveltuu myös petsattujen pintojen suojalakkaukseen.

KIILTOASTE

Puolihimmeä

RIITTOISUUS

8-14 m²/l. Lakan kulutus on riippuvainen puulajista, puun huokoisuudesta ja kovuudesta.

PURKKIKOOT

0.225 l, 0.9 l, 2.7 l, 9 l

TYÖTAPA

pensseli, sieni, ruiskutus

PINNAN ESIKÄSITTELY

Uusi puupinta:
Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Kostuta se kevyestivedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.
Ennen lakattu pinta:
Pese pinta Maalipesulla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta.

LAKKAUS
Sekoita Kiva kalustelakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla 2-3 kertaa.
Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, suorita ensin koelakkaus erilliselle puukapulalle varmistuaksesi oikeasta väristä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puun lajista, kovuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä. Ohenna sävytetty lakka ensimmäiseen käsittelyyn n. 20-30% vedellä. Yleensä toivottu väri ja kiiltoaste saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoilla muutama lauta kerrallaan yhtenäisen värin aikaansaamiseksi.

 

Tuoteseloste