International Watertite

Watertite on nopeasti kuivuva epoksikitti, joka sopii gelcoatille, metalleille ja kiinteille puurakenteille. Ei kutistu ja on erittäin vedenkestävä, mikä tekee siitä sopivan osmoosivaurioiden korjaamiseen. 125ml.

Kuvaus

 • Täyttää 20 mm valumatta
 • Luja ja tarttuva, kuivuu nopeasti ja on erittäin sileä.

  Pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Aloita osmoosikäsittely levittämällä ensin Gelshield. Pohjusta muussa tapauksessa alla olevien ohjeiden mukaan.
  PALJAS GELCOAT: Suojaksi osmoosia vastaan Gelshield 200 ja VC Tar2 tai Primocon.
  TERÄS/RAUTA: Vesilinjan yläpuolella: Interprotect tai Yacht Primer. Vesilinjan alapuolella: Interprotect, VC Tar2 tai Primocon.

  ALUMIINI: Vesilinjan yläpuolella: Interprotect tai Yacht Primer. Vesilinjan alapuolella: Interprotect, VC Tar2 tai Primocon. LYIJY: VC Tar2, tai Interprotect tai Primocon
  PALJAS PUU: Vesilinjan yläpuolella: Yacht Primer. Vesilinjan alapuolella: Interprotect tai Primocon.

  Poista kaikki pöly pinnalta. Levitä tasaisesti koko pinnalle. Täytä niin, että pinta on hieman ympäröivää aluetta korkeammalle. Hio kovettumisen jälkeen sileäksi 80-­220 karkealla märkä-­ tai kuivahiomapaperilla. Jos epoksikitin annetaan kovettua yli 24 tuntia, se on hiottava 80­-220 karkealla märkä-­ tai kuivahiomapaperilla hyvän tarttuvuuden varmistamiseksi seuraavaan tuotteeseen.

  Sekoitus: Sekoita komponentit huolellisesti tasaisen väriseksi. Sekoita komponentit oikean sekoitussuhteen mukaisesti. Ohennus: Älä ohenna