Spinnaker Eggshell

Spinnaker Eggshell Cabin Varnish on himmeä, nopeasti kuivuva, 1-komponenttinen uretaanialkydilakka uusille ja aikaisemmin lakatuille puupinnoille sisäkäyttöön. Kestää kiehuvaa vettä, kuumia astioita ja perusliuotteita. 1l.

Kuvaus

Spinnaker Eggshell on nopeasti kuivuva, silkinkiiltoinen, 1-komponenttinen uretaanialkydilakka uusille ja aikaisemmin lakatuille puupinnoille sisäkäyttöön. Ei kestä jatkuvaa upotusrasitusta. Muodostaa silkinkiiltoisen pinnan, joka korostaa puun kauneutta ja tuo puun syyt esiin. Kestää kuumia esineitä ja perusliuotteita.

Uusi puupinta: 1.Hionta. 2.1x Eggshell 5-10% ohennettuna Thinner 811. 3. Seuraavat 4 kerrosta ohentamattomina. Suositellaan kevyttä hiontaa ja hiomapölyn poistoa kerrosten välillä. Anna kerrosten kuivua kunnolla.

Aikaisemmin lakatut, hyväkuntoiset pinnat: 1. Hionta paperilla P280-320. 2.Pölyn poisto. 3.2xEggshell. Huonokuntoiset ja harmaat pinnat hiotaan puuhun saakka. Paikkalakkaus täyteen kalvonpaksuuteen ennen viimeistelykerrosta. Rasvanpoistajalla käsitellyt uudet tiikkipinnat pohjustetaan ensin Spinnaker Polyurethanilla (1-2 kerrosta).

Erittäin hyvä paneeleihin ja pöytiin.

Levitys: Paras tulos saadaan lakkasiveltimellä tai maalaustyynyllä. Ruiskulevitys mahdollinen useimmilla ruiskumaalauslaitteilla.

Riittoisuus 13m2/l

Kosketuskuiva: 1h (+20°C)

Ylilakkaus min. 12h, max 48h (+20°C)

Ohenne: Hempel Thinner 811