Epifanes Rubbed Effect matta lakka

Epifanes Rubbed Effect Varnish on nopeasti kuivuva yksikomponenttinen sisäkäyttöön tarkoitettu silkkimäisen pinnan tuottava polyuretaani/alkydihartsipohjainen lakka.

Se tuottaa runsaan, täydellisen käsin hierretyn näköisen pinnan, joka antaa erinomaisen suojan vettä sekä alkoholin ja voimakkaiden kodin kemikaalien roiskeita vastaan. 1l.

 

Kuvaus

Epifanes Rubbed Effect Varnish antaa pinnoille kovan, naarmuuntumista ja kulutusta kestävän suojan ja upean satiininomaisen kiillon.

Epifanes Rubbed Effect himmeällä sisälakalla voidaan käsitellä kaikki sisustuksen puupinnat. Epifanesin himmeää sisälakkaa suositellaan erityisesti hyttien puulattioihin, kalusteisiin, ovipaneeleihin ja puulistoituksiin.

Käyttökohteet: Kaikki puupinnat sisätiloissa. Silkkimäinen pinta kiiltävän yksi- tai kaksikomponenttilakan päälle. Ehjien yksi- ja kaksikomponenttisten sisälakkakerrosten kunnostus lakan valmistajasta riippuen.

Paljaat puupinnat sisätiloissa: Paras tulos saadaan levittämällä tätä lakkaa viimeiseksi kerrokseksi useiden Epifanes Kirkas lakan tai Woodfinish Gloss kerrosten päälle. Aloita puhtaalta puupinnalta, josta rasva on huolellisesti poistettu ja joka on hiomapaperilla, jonka karkeusaste on P220. Levitä 3-4 kerrost Epifanes Kirkas lakkaa tai Woodfinish Gloss-lakkaan 15% ja neljättä kerrosta varten 0-5%. Levitä kaksi kerrosta Epifanes Rubbed Effect lakkaa. Hio kevyesti kaikkien kerrosten välillä P320 hiomapaperilla.

Aikaisemmin lakatut pinnat: Poista rasva ja puhdista huolellisesti kaikki epäouhtaudet. Hio kuivahiomapaperilla, jonka karkeusaste on P220-240. Levitä kaksi kerrostaEpifanes Rubbed Effect- lakkaa. Hio kevyesti kerrosten välillä hiomapaperilla, jonka karkeusaste on P320.

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Ohenna siveltimellä levitettäessä: Epifanes Brushthinner, ruiskulla levitettäessä Epifanes Spraythinner.

Uudelleen käsilteltävissä 12h kuluttua 18°C.

Riittoisuus: 13m2/l.