BioComb Puhdas Julkisivu

BioComb Puhdas Julkisivu on kehitetty mikrobikasvuston (levä, home, sammal, jäkälä) biologiseen tuhoamiseen, poistoon ja antamaan pitkäaikaisen ehkäisevän vaikutuksen kasvustoa vastaan.

Liuos ehkäisee myös puun lahoamista. Biohajoava.

Kuvaus

KÄYTTÖ

BioComb Puhdas Julkisivu levitetään sienellä, siveltimellä, rätillä tai matalapaineruiskulla. Liuoksen annetaan vaikuttaa muutama tunti, harjataan kevyesti ja huuhdellaan vedellä. Liuoksen voi myös levittää käsiteltävälle alueelle huuhtelematta pintaa lopuksi.

BioComp Puhdas Julkisivu tappaa kasvuston ja sade huuhtelee irtoavan kuolleen aineksen aikanaan pois. Tällöin puhdistumiseen kuluva aika on pidempi. Leveät räystäät voivat suojata seinää sateelta. Silloin kannattaa käyttää ensimmäistä toteutustapaa. Ympäristö on suojattava roiskeilta. Tekijän on käytettävä suojavaatteita, -käsineitä, -laseja ja –maskia. Älä levitä märälle, sateella tai sen uhatessa lähitunteina.

PUHDISTUS

BioComb puhdistetaan työkaluista ja vaatteista saippualla ja vedellä. Ei huokoiset pinnat huuhdellaan vedellä.

RIITTOISUUS

BioComb Puhdas Julkisivu sekoitetaan veteen suhteessa 1 : 3, vaikeissa tapauksissa voidaan käyttää vahvempaa sekoitetta. 1 litra laimennettuna riittää n 5-7 m2 käsittelyyn.

 

KÄYTTÖTURVALLISUUS

Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Oheiset ohjeet (tuotekortti ja käyttöturvatiedote) luettava ennen käyttöä. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä