Maatilan Kalkkimaali

Perinteinen kalkkimaali ulko- ja sisätiloihin.

Luonnonvalkoinen.

Kuvaus

Maatilan kalkkimaali on perinteinen kalkkimaali, jonka valmistuksessa käytetään miilupoltettua hautakalkkia. Tuote kestää kosteutta hilseilemättä ja se on helppo huoltomaalata. Kalkkimaalia voi käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Levitys tapahtuu joko kalkkihakkurilla tai harjalla. Sekoita maali hyvin, jotta kalkkitahna sekoittuu veteen.

KÄYTTÖOHJEET

Esipese käsiteltävä pinta hyvin ennen maalauksen alkua. Sekoita hyvin maalausta ennen ja sen aikana, jottei maalin kiintoaines päädy astian pohjaan. Pohjamaalausta varten maaliin voi käyttää vettä ohentamiseen, pintamaalaus tapahtuu ilman ohennusta. Käsittele pinta yhdestä kolmeen kertaan.

KÄYTTÖKOHTEET

Muun muassa uunit, takat, karjasuojat, kellarit, tiili- ja betonipinnat sisällä. Ulkona kalkki- ja kalkkisementtirappauspinnat, joiden sementin osuus on pieni. Maatilan Kalkkimaali sopii puupinnoille sisällä valkaisukäyttöön.

RIITTOISUUS

3-6 m² /l

PURKKIKOKO

10l

VARASTOINTI

Viileässä, hyvin suljettuna. Ei saa jäätyä.

TURVALLISUUS

Pidä lasten ulottumattomissa. Käytä silmäsuojaimia ja käsineitä. Kalkkimaali ärsyttää silmiä ja ihoa. Sisältää kalsiumhydroksidia. Jos maalia joutuu silmiin, huuhtele ne heti 15 minuuttia vedellä ja mene lääkäriin. Jos ainetta on nielty on hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä pakkaus tai etiketti.