Timanttistop

Vesiohenteinen alkydipohjainen eristyspohjamaali sisäkäyttöön.

Eristää ja sitoo tehokkaasti noen ja nikotiinin sekä esim. vesivahinkojen aiheuttamat läpivärjäymät. Käyttökohteina seinä- ja kattopinnat sekä ovet, ikkunat ja muut kiintokalusteet.

Kuvaus

MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 214 (MaalausRYL 2001 maalaustarvikeryhmät 11.3 ja 30). Kiiltoryhmä 6, täyshimmeä.

Käytetään aiemmin maalatuille ja maalaamattomille likaantuneille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille, joita ei voida pestä tai muutoin puhdistaa ennen pintamaalausta. Seinä- ja kattopinnat sekä ovet, ikkunat ja muut kiintokalusteet rasitusluokan 01 – 05 sisätiloissa: kuivat ja kosteat tilat sekä märkätilat.

Katso lisätietoa käytöstä tuoteselosteesta.

 

Kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuus-%
Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC) EU VOC raja-arvo (kat A/i): 140 g/l. Tuotteen VOC: max. 140 g/l.
Kiilto Täyshimmeä
Väri Valkoinen
Sävytysjärjestelmä Teknomix
Tiheys n. 13 g/ml
Käytännön riittoisuus 7 – 10 m²/l
Pölykuiva 1 tunnin kuluttua
Ohenne Vesi.
Välineiden pesu Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tarkoitukseen soveltuvalla pesuaineella.
Pakkauskoot 0,9 L, 2,7 L, 9 L, 18 L
Varoitusmerkintä Katso käyttöturvallisuustiedote. HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte, ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettävä paloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.
Hyväksynnät & sertifikaatit M1-luokitus
Varastointi Ei saa jäätyä..

 

 

Tuoteseloste