Nova 7

Vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Käyttökohteina seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Alhaisen kiillon ja laajan värivalikoiman ansiosta erinomainen tuote isoille näyttäville väriseinille. Nova-sarja on mietohajuinen, käyttäjä- ja ympäristöystävällinen.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Joutsenmerkitty (lupanumero 496 014), himmeä seinämaali. Laaja värivalikoima. Vähäinen sivukiilto.

OMINAISUUDET

Betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEET

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneet, keittiöt, toimisto- ja kevyen kulutuksen julkiset tilat.

RIITTOISUUS

Teoreettinen riittoisuus: 8–11 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

PURKKIKOOT

A perusmaali: 2.7 l, 9 l, 18 l
C perusmaali: 2.7 l, 9 l, 18 l

TYÖTAPA

pensseli, tela, ruiskutus

VARASTOINTI

Suojattava pakkaselta. Säilytä kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sävytetty maali tai avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia. Sulje purkki huolellisesti seuraavaa käyttöä varten.

 

Tuoteseloste