Nova 20

Vesiohenteinen, liuotteeton puolihimmeä dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen.

Nova 20 on pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalauskuiva 1-2 tunnissa. Nova-sarja on mietohajuinen ja sillä on erityisen alhainen VOC pitoisuus, joka parantaa sisäilman laatua. Täysin liuotteeton Nova 20 on ympäristöystävällinen.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Joutsenmerkitty (lupanumero 496 014), puolihimmeä remonttimaali. Laaja värivalikoima.

OMINAISUUDET

Betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEET

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneet, keittiöt, toimisto- ja kevyen kulutuksen julkiset tilat.

RIITTOISUUS

Teoreettinen riittoisuus: 8–11 m²/l. Suositeltava kuivakalvonpaksuus: 36–46 µm. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

PURKKIKOOT

A perusmaali: 2.7 l, 9 l, 18 l
C perusmaali: 9 l, 18 l
Valmissävy (G497): 18 l

KIILTOASTE
Puolihimmeä

TYÖTAPA

pensseli, ruiskutus

VARASTOINTI

Suojattava pakkaselta. Säilytä kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sävytetty maali tai avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia. Sulje purkki huolellisesti seuraavaa käyttöä varten.

 

Tuoteseloste