Coloria Exo

Vesiohenteinen tartuntamaali haastaville maalausalustoille.

Erikoistartuntamaali hankalille ja tiukkaa tartuntaa vaativille alustoille kuivissa sisätiloissa. Kestää hyvin pintamaalina pesua ja kulutusta.

Sävytettävissä.

Kuvaus

Käyttö: EXOa voidaan käyttää erilaisten hankalien alustojen pohja- ja pintamaalina: kaakelit, lasi, melamiini/MDF, muovitettu pelti, sinkki-, alumiini-, metalli- ja peltipinnat ja PVC. Myös puu, betoni, tiili-, tasoite- ja eri rakennuslevypinnat. Myös alkydi- ja katalyyttimaalatut pinnat. Korkea lämmönkesto takaa moitteettoman tartunnan ja keston lämpöpattereissa, erilaisissa tulisijoissa ja palomuureissa. Siliää hyvin ja on erinomainen maali maalata.

Esikäsittely:

Uudet pinnat: Puhdista pinta liasta ja pölystä harjaamalla. Pese pinnat tarvittaessa. Tasoita pinnat tarvittaessa tasoitteella. Hio tasoite ja poista hiontapöly huolellisesti.

Vanhat maalipinnat: Pese pinta yleispesuaineliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti vedellä pesun jälkeen ja anna pinnan kuivua. Irtoava maali poistetaan kaapimella. Kittaa kolot ja halkeamat sekä tasoita pinnat tasoitteella. Hio tasoite ja poista hiontapöly huolellisesti.

Maalaus:

Maali sekoitetaan hyvin ennen käyttöä. Pintamaalaus Coloria Exolla 1 – 2 kertaan. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä yhteen astiaan sävyerojen estämiseksi.

 

Purkkikoot: 0,3 , 0,9 , 2,7 , 9 ja 18 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 215, 216 ja 314
Maalaustuoteryhmä 2001: 11.1 ja 32
Pohjat: A -pohja
Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan
Koodi: 860
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: Sileät pinnat n. 8 – 10 m² , huokoiset alustat 5 – 7 m² / litra
Kuiva-ainepitoisuus: n. 42 %
Kiiltoaste: 5 (RT-luokitus) himmeä

 

Tuoteseloste