Coloria Saunasuoja

Vesiohenteinen akryylidispersio saunojen paneelipintojen suojaukseen lialta. Tuote ei muodosta liian tiivistä kalvoa vaan mahdollistaa saunassa paneelin hengittävyyden ja siten pehmeät löylyt. Hyytelömäinen (tiksotrooppinen) koostumus helpottaa käsittelyä.

Sävytettävissä.

Kuvaus

KÄYTTÖKOHTEET

Ensisijainen käyttötarkoitus on saunojen löyly- ja pesuhuoneiden katto- ja seinäpaneelien suojaus. Tuotetta voidaan myös käyttää erilaisten betonipintojen pölynsidonta-aineena sisätiloissa ja yleensäkin erilaisilla huokoisilla pinnoilla parantamaan vedenkestävyyttä. Tuote ei sovellu saunan lauteiden käsittelyyn.

Katso lisätietoa esikäsittelystä tuoteselosteesta.

KÄYTTÖ

Saunojen löyly- ja pesuhuoneiden katto- ja seinäpaneelien suojaus. Tuotetta voidaan myös käyttää betonipintojen pölynsidonta-aineena sisätiloissa ja yleensä huokoisille pinnoille parantamaan vedenkestävyyttä. Saunasuojaa voidaan käyttää myös hirsirakennuksien sisäpintojen suojaukseen, kun halutaan seinien esiintyvän mahdollisimman luonnollisina ilman paksua lakkamaista käsittelyä. Tuote ei sovellu saunojen lauteiden käsittelyyn.

 

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 961
Maalaustarvikeryhmä 2001: 89.1
Pohja: Väritön. Sävytettävissä kuultavien värikarttojen mukaan. Sävytys saattaa rikkoa tiksotropian.
Koodi: 553
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 12-15 m² / litra
Kuiva-ainepitoisuus: n. 24 %
Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus) puolihimmeä

 

Tuoteseloste