Mikrosementin myynti ja koulutus

Kaunis ja elävä pinta

Mikrosementti on värillinen ja sementtipohjainen mikrotasoite, jolla saadaan kaunis, kestävä ja elävä pinta. Se sopii kuiviin ja kosteihin tiloihin tai vaikka työpöydäksi. Turun Maalitukku Oy myy laadukkaita tasoitteita ja kouluttaa alan urakoitsijoita.


Useita eri värivaihtoehtoja

Mikrosementin avulla saadaan pitkäikäinen, saumaton ja betonia muistuttava pinta. Kulutusta kestävä, hengittävä ja 0,2–2,5 mm ohut pinta sopii esimerkiksi lattiaan, seiniin tai keittiön työtasoihin. Laajasta 60 värin valikoimasta löytyy sopiva sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen.

Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Se voidaan tarvittaessa levittää vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Pintakäsittely tehdään kohteen mukaan eri tuotteilla.


Joustava ja helppohoitoinen pinnoite

Nykyään sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaa vievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Vaikka materiaali on hyvin betonimainen, se tuntuu silti jalan alla miellyttävältä sekä huomattavasti pehmeämmältä ja lämpimämmältä kuin betoni. Se on myös helppohoitoinen ja likaahylkivä materiaali olematta kuitenkaan liukas.


Pitkä käyttökokemus ulkomailla

Suomessa mikrosementti on melko nuori materiaali, mutta Keski-Euroopassa sitä on käytetty jo vuosien ajan erilaisissa kohteissa, kuten kylpyhuoneissa, hotelleissa ja julkisissa tiloissa. Mikrosementti eli Pavicem Micromortero on lähtöisin Espanjasta, jossa sitä valmistaa laadustaan tunnettu Pavistamp-tehdas.

Tule tutustumaan uusittuun mikrosementtiosastoomme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Ota yhteyttä ja tervetuloa!

Useita eri käyttökohteita

  • Kuivatilat
  • Märkätilat
  • Lattiat
  • Seinät
  • Pöytätasot
  • Portaat
  • Kaappien ovet
  • Kalusteet

Asennuskoulutusta urakoitsijoille

Oletko kiinnostunut mikrosementin asennustyöstä? Järjestämme urakoitsijoille ja yrityksille räätälöityjä koulutuksia, joissa keskitytään mikrosementin asennukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!