« Takaisin

Sauna SuojaöljySauna Suojaöljy

Suojaa kaikkia puupintoja kosteudelta ja lialta kuivissa ja kosteissa sisätiloissa.

Liberon Sauna Suojaöljy soveltuu käsittelemättömälle sekä aiemmin öljytylle puulle, kuten lauteet, paneelit ja katot. Säilyttää puun luonnollisen ulkonäön sekä tuntuman.

Käyttöohjeet

Varmista, että pinta on puhdas ja kuiva. Hio pinta puhtaaksi ja poista hiontapöly. Levitä Liberon Sauna Suojaöljy siveltimellä ja anna öljyn imeytyä puuhun.
Jos puu on erityisen kuiva ja kaikki öljy imeytyy puuhun heti, tee välittömästi uusintakäsittely. Lämmitä sauna ja pyyhi imeytymätön öljy puhtaalla kankaalla. Kun öljy on imeytynyt puuhun, pinta on heti käyttövalmis.

Liberon Sauna Suojaöljy syventää puun omaa väriä riippuen puun laadusta. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan. Ihanteelliset käsittelyolosuhteet: 12 ja 25 °C välillä.

Suosittelemme myös

Coloria Öljyvaha

oljyvaha.jpg&width=140&height=250
Coloria Öljyvaha - yksi tuote, monta käyttökohdetta.
Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettähylkivän pinnan. Erilaiset puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi-..

Saunasuoja

9k=&width=140&height=250
Hyytelömäinen Coloria Saunasuoja, väriä ja suojaa saunoihin.
Tyyppi: Vesiohenteinen akryylidispersio saunojen paneelipintojen suojaukseen lialta. Tuote ei muodosta liian tiivistä kalvoa vaan mahdollistaa saunassa paneelin hengittävyyden ja siten pehmeät löylyt. Hyytelömäinen (tiksotrooppinen) koostumus..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »