URAKOITSIJA! KIINNOSTAAKO MICROSEMENTIN ASENNUSTYÖ? Järjestämme koulutusta urakoitsijoille tapaus/yrityskohtaisesti tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, 02-4692288.


Maalitukussa on kahden tyyppistä microsementtiä myynnissä, parhaiten saat infoa tuotteista käymällä myymälässämme. Tässä kuitenkin lyhyesti molemmista, kaikki kohteet ovat erilaisia joten emme hinnoittele tuotteita nettisivuillemme vaan katsomme tarpeet kohde kohtaisesti. Kauttamme saat yhteystiedot luotettaville ja ammattitaitoisille asentajille. Tuotteissa on niin paljon erilaisia ominaisuuksia että suosittelen läpimästi keskustelemaan myyjiemme kanssa mikä sopii parhaiten kohteeseenne.

Mikrosementti- Pavicem Micromortero, värillinen sementtipohjainen mikrotasoite.

-Espanjalainen tuote

Pavicem Micromortero on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden, kuin rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa. Laajasta 56 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaavievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta kuitenkin myös joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.Mikrosementti-Yksi kerros mikrosementtiä riittää!

-Yhdysvaltalainen tuote

Mikrosementtimme on markkinoiden kehittynein, koska sitä voidaan kerralla levittää 3-19mm paksuinen kerros. Näin työmäärä vähenee ja projektit nopeutuvat.

Kylpyhuoneremontti pystytään tekemään tuotteillamme kolmessa tai neljässä päivässä!

Mikrosementillä pystyt tekemään nopeasti, helposti ja edullisesti betonin näköistä pintaa kaikkialle kotiisi, olit sitten päällystämässä betonia, puuta, laminaattia, tai laattoja. Mikrosementti sopii käytettäväksi sisätiloissa kaikkialla, myös kosteissa tiloissa. Yksi ja sama tuote käy käytettäväksi lattia- ja seinäpinnoitteena.


Mikrosementin käyttö on helppoa ja projekti on nopea tehdä.