URAKOITSIJA! KIINNOSTAAKO MICROSEMENTIN ASENNUSTYÖ? Järjestämme koulutusta urakoitsijoille tapaus/yrityskohtaisesti tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, 02-4692288.

Mikrosementti- Pavicem Micromortero, värillinen sementtipohjainen Espanjassa valmistettu mikrotasoite.

Mikrosementillä saat kauniin, kestävän ja elävän pinnan kylpyhuoneeseen, kuiviin tiloihin tai vaikka työpöydäksi.


Mikrosementti on materiaali jolla saadaan eläväpintainen ja kaunis, pitkäikäinen saumaton betonia muistuttava pinta sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Pavicem Micromorterolla tehdään 0,2 –2,5mm ohut hengittävä ja kulutusta kestävä pinta niin lattiaan ja seiniin kuin esimerkiksi keittiön työtasoihinkin. Portaat, kalusteet ja kaappien ovet menevät samalla tuotteella.

Suomessa mikrosementti on verrattain nuori mutta Keski- Euroopassa mikrosementtiä on käytetty jo vuosien ajan erilaisissa kohteissa kuten hotelleissa, julkisissa tiloissa, kylpyhuoneissa ja monessa muussakin kohteessa.


Vaikka mikrosementillä saadaan hyvin betonimainen pinta, tuntuu se silti jalan alla miellyttävältä ja huomattavasti pehmeämmältä ja lämpimämmältä kuin betoni. Mikrosementti on myös helppohoitoinen ja likaahylkivä, olematta kuitenkaan liukas. Laajasta 60 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaa vievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Pintakäsittely tehdään kohteesta riippuen eri tuotteilla.

  • Mikrosementti sanan varsinaisessa merkityksessä; erittäin ohut pinnoite!
  • Laadukas tuote, pitkä käyttökokemus Suomessa ja ulkomailla.
  • Mikrosementin valmistaa laadustaan tunnettu Pavistamp-tehdas Espanjassa.
  • Joustava!

Tule tutustumaan uusittuun microsementtiosastoomme, ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiin!